ANUNŢ IMPORTANT !!

Recomandările la nivel național pentru limitarea răspândirii infecției provocate de COVID 19, cât și obligația profesională și morală de a preveni infectarea persoanelor cu care intrăm în contact, impun măsuri de precauție atât pentru membrii organizației cât și pentru personalul angajat la sediul filialei OAMGMAMR.

Prin urmare, vă aducem la cunoștință următoarele:

 

1. Vă rugăm să vă prezentați la sediul filialei OAMGMAMR Fil. Maramureş doar în caz de urgență. Accesul în sediul filialei se va face în mod organizat, de preferat câte o persoană pe rând. Accesul în sediu este permis doar persoanelor care au solicitări în calitate de membri (nu și însoțitorilor).

 

2. Eliberarea avizului anual de liberă practică se va desfășura exclusiv online până la data de 31 martie, cu posibilitate de prelungire. Documentele necesare eliberării avizului anual de liberă practică, respectiv dovada achitării cotizației (dacă este cazul) și asigurarea de malpraxis, vor fi transmise online la adresa secretariat@oamgmamr-mm.ro.

Documentul eliberat va fi transmis online solicitantului iar exemplarul original va putea fi ridicat de la sediul filialei ulterior datei de 31 martie.

 

3. Cotizația se va achita doar prin transfer bancar în contul Filialei OAMGMAMR  Maramureş (RO 15 CECEMM 0137RON 0047489)/destinatar Filiala OAMGMAMR Maramureş). Informații și detalii privind cotizația se pot solicita la numărul de telefon 0362/402178 sau la adresa de email secretariat@oamgmamr-mm.ro

 

4. Pentru a reduce cât mai mult riscul răspândirii virusului, vă rugăm să ne adresați toate întrebările prin telefon și e-mail. Datele de contact sunt: 0362/402178  , secretariat@oamgmamr-mm.ro

 

5. Se suspendă cursurile desfășurate în sală, precum și stagiile de practică în vederea reatestării profesionale,  dar platforma de cursuri online https://emc.oamr.ro poate fi utilizată în continuare.

 

6. Vă încurajăm să folosiți informații din surse sigure, actualizate, și să respectați măsurile impuse de Ministerul Sănătății și ale Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgență.

 

Cursuri

Cursuri 2019

Verificare credite

Credite

Exercitarea profesiei

Ce înseamnă să fii membru

Legislaţie

Vezi legislaţie